Izdvojeno Muzika Showbiz

Sukob Saše Popovića i Armina Bijedića: Zbog ovoga je diskvalifikovan

Kao što znate, Armin Bijedić, veliki favorit cijele regije (doskorašnji), ne nastavlja takmičenje “Zvezde Granda”, a nije ga napustio zbog lošeg izvođenja ili manjka pritistnutih tastera žirija, pa se pitate šta se to dogodilo?!

Naime, kako saznajemo od očevidaca, nakon prolaska u naredni krug takmičenja, Sarajlija smjelo odbija potpisati ponuđeni ugovor, koji, Armina, ali i sve one učesnike koji ga potpišu, vezuje za Grand produkciju čak 9 godina!

“Pravdajući” se da ima dovoljno godina na estradi iza sebe kako bi shvatio da je to loš potez za jednog muzičara, a da pritom nije “balavac”, te da bi dočekao 40-e u istoj produkciji, ne želi potpisati ugovor.

Odluka i stav koji su direktora iste doslovno razbjensili jer je, navodno, “zauzimao mjesto nekom takmičaru koji je ispao”.

Osim Armina Bijedića, Emina Tufo je po riječima prisutnih odbila potpisati ugovor iz istih razloga, iako je prošla po odluci žirija u 6. krug takmičenja.

Youtube snimci postavljeni od strane Granda, od oba takmičara, izbrisani su odmah nakon svih navedenih dešavanja, piše Senzacija.ba

 

Informer.ba