Izdvojeno Jet set Showbiz

Uhapšena Danijela Vranić, “kraljica beogradskih splavova”!

Sinoć u centru Beograda odigrala se prava drama! Pjevačica Danijela Vranić, poznata kao “kraljica beogradskih splavova”, napravila je bezbroj prekršaja vozeći u pijanom stanju sa 1,84 promila alkohola u krvi, da bi na kraju čak i napala policajca!

Vranićeva je prebrzo upravljala džipom i odbila da stane kad je policija pokušala da je zaustavi u blizini Studentskog parka, pošto je na beogradskim ulicama počinjalo slavlje zbog pobjede odbojkaške reprezentacije Srbije.

Pjevačica je u društvu drugarice koja je sjedela na mjestu suvozača ignorisala policajce i nastavila da juri ka Terazijama.

Tada je počela potjera, a ona je pokušavala da policiji pobjegne besomučno vozeći ka Terazijama i prolazeći kroz crveno! Takvom vožnjom ugrozila je živote sugrađana koji su u tom momentu na gradskim ulicama proslavljali zlatnu medalju odbojkaša.

Kad su je konačno sustigli kod hotela “Balkan”, Vranićeva je odbila da sarađuje s policijom, navodi izvor Kurira iz MUP.

‘Nije želela da otvori prozor kako bi je legitimisali. Psovala je i vređala policajca, a u jednom momentu je čak i dodala gas kao da je htela da ga pregazi. Izgledalo je kao da je pod dejstvom nekog opijata. Ubeđivanje je trajalo 15 minuta. Na kraju je izašla iz auta i fizički nasrnula na policajca. Udarila ga je pesnicom i lupila mu šamar. Čak mu je i pocepala deo uniforme. Nakon toga je napokon legitimisana i privedena, a automobil joj je privremeno oduzet”.

Danijela je privedena u policijsku stanicu Stari grad u ulici Majke Jevrosime. Imala je čak 1,84 promila alkohola u krvi, zbog čega je prebačena u SUP “29. novembar”, gde je zadržana na trežnjenju.

Informer.ba