Film Izdvojeno Showbiz Video

VIDEO/ Film “Voljeni prijatelj” iranska vlada preporučila kao vodič kroz intimne odnose

Da bi provjerili da li je žena stvarno doživjela orgazam podignite je posljie seksa. Ako imate osjećaj da je teža to je siguran znak da nije folirala orgazam, savjetuje iranski film o seksualnim odnosima.

Film pod nazivom “Voljeni prijatelj” iranska vlada je nedavno preporučila svom stanovništvu kao dobar vodič kroz seksualne i emotivne odnose.

Video snimak traje petnaestak minuta i u njemu učesnici pričaju o raznim temama iz oblasti seksa, od važnosti higijene prije i poslije odnosa, predigre, prednostima i manama upotrebe parfema, ali i o štetnosti cigareta, alkohola i droge po seksualnu aktivnost, piše Press.

Tako se muškarcima preporučuje da u predigri koriste jezik, a ne prste, pritom obraćajući posebnu pažnju na najosetljivija ženska područja, a to su: vrat i uši.

Posle higijenskih priprema, predigre, objašnjava se kako počinje seksualni odnos.

Snošaj počinje kad se dvoje ljudi okrenu jedno prema drugome. Pazite da vam polni organi budu u ravni i ostanite u tom položaju nekoliko sekundi” – istaknuto je u filmu.

“Voljeni prijatelj” objašnjava muškarcima i kako da spriječe preranu ejakulaciju: preporučuju se što češći seksualni odnosi: “barem dva puta dnevno ili četiri puta svake večeri”.

” Što više polnih odnosa imate, to vam je više vremena potrebno  za orgazam” – ubjeđuju stručnjaci.

Uvod u film je snimak plivajućih spermatozoida i cvijeća koje pleše i to sve na muziku iz Kjubrikove “Odiseje 2001”. Film je objavljen u formi DVD – a i bio je među najprodavanijim u Iranu iako je doskora mogao da se nabavi samo ilegalnim putem. Zvanično odobrenje za javno publikovanje eksplicitnih ljubavnih i seksualnih savjeta je začuđujuće ukoliko se zna da vjerska policija ima pravo da uhapsi ljude ukoliko javno razgovaraju o seksu, a nedavno su iranske vlasti zabranile prikazivanje obnaženih muškaraca na TV-u, kao i serija i filmova koje za temu imaju ljubavni trougao.

 

Informer.ba