Film Izdvojeno Showbiz Video

VIDEO/ Angelina Jolie za SFF TV: Natjerat ću Zanu Marjanović da snimi komediju

Tokom kratkog gostovanja u Sarajevu slavna holivudska glumica Angelina Jolie je u društvu glumice Zane Marjanović dala mini intervju za Festivalsku televiziju SFF-a u kojem je govorila o svom rediteljskom debiju (In the land of blood and honey).

JOLIE: Imala sam sjajno iskustvo jer sam imala sjajnu postavu. Zana može reći nešto više, a bili smo svi zajedno. Osjećali smo se kao porodica. Imala sam taj osjećaj dok sam radila i imala sreću da se upoznam sa porodicom koja ima tako kompleksu i duboku historiju koju je podijelila sa mnom – rekla je Angelina.

NOVINAR: O drugom filmu…

JOLIE: Natjerat ću Zanu da snimi komediju.

MARJANOVIĆ: Bit ću veoma sretna da to uradim.

JOLIE: I ja. Ne znam za drugi. Vidjet ćemo kako će proći prvi. Nemam neko drugo iskustvo, ali se osjećam kao najsretnija režiserka na svijetu jer sam završila ne samo sa talentovanim i svježim ljudima, nego i jedinstvenim. Cijela ekipa je bila takva. Neka Zana kaže u svoje ime.

MARJANOVIĆ: Bilo je zanimljivo jer se vidjelo da nisi birala ljude samo po talentu, što je naravno bilo primarno. Sve je bilo puno topline i ljepote među ljudima. Osjećali smo se veoma sigurno i mogli smo dati sve od sebe. Mislim da će se to vidjeti na filmu.

NOVINAR: O posjeti Sarajevu i dobijenoj nagradi “Počasno srce Sarajeva”…

JOLIE: Ovo mi veoma mnogo znači. Volim Sarajevo, volim BiH. Biti pozvana ovamo mi znači mnogo i vidjeti toplinu kojom sam dočekana i sresti prijatelje. Žao mi je što ne mogu ostati duže. Pokušat ću se vratiti veoma brzo.

Pogledajte video…

Dnevniavaz.ba/Informer.ba