Jet set Showbiz Udarno Video

VIDEO/ Ava: Volim da se seksam satima

Hrvatska starleta u svakom rijalitiju u kom je učestvovala imala je simpatije kojima se otvoreno nabacivala. U Velikom bratu joj se prvi put “posrećilo”.

Iako je u svakom rijalitiju u kojem je učestvovala pokušala da nađe partnera i to joj nije pošlo za rukom, hrvatska starleta Ava Karabatić nije izgubila nadu, te je pokušla ponovo, i u aktuelnom “Velikom bratu” već prve večeri zavela Uroša Ćertića i sa njim imala seks!

Kako će se dalje razvijati veza sa kaskaderom vidjećemo tokom šoua, a ono što smo vidjeli ranije, od Avinog prvog pojavljivanja pa do danas najbolje bi opisala rečenica -nudila se na tacni, ali su joj odolijevali.

Njeni javni istupi poput gostovanja u jednoj radijskoj emisji u kojoj je otkrila svoje seksulane fantazije su možda uplašile jači pol jer je istakla da je vrlo izdržljiva u krevetu.
-Volim da se seksam satima! Protivnik sam seksa bez emocija i vodim ljubav samo sa onima koje volim- rekla je Ava.

Očiglednim ženskim atributima i dugačim jezikom, Ava je javno nasrtala na srpskog manekena Vladimira Viksanovića kome je pomogla da dođe do pobjede u Survajevru, ali joj je on do kraja rijalitija, ali i kasnije, uvijek odolijevao.

-Vlada je zgodan, lijep, iskren, pametan i zreo čovjek. Ima posebno mjesto u mom srcu, sanjam da će se nešto desi među nama- priznala je Ava svoje namjere sa Vladom.

Prije toga, na putu do Kostarike, gdje je sniman ekstremni rijaliti napala je putnika u avionu uvijajući se otvoreno oko njega.

Po završetku “Survajevra”,Karabatićeva je dokazala da joj nisu strane ni seksi igrarije sa ženama, pa je sa svojom dotadašnjom rivalkom Stanijom Dobrojević razmijenila strasne poljupce

– Stanija je super mačka i predložiću joj veoma zanimljive igrice – rekla je Ava nakon što je prvi put poljubila srpsku starletu.

Prije Survajvera, starleta je učestvovala u hrvatskoj Farmi gdje je pokušla da zavede Josipa Ivančića, iako je u to vrijeme bila u navodno sretnoj trogodišnjoj vezi sa Špirom Miličićem, a Josip je to u televizijskom prenosu otkrio.

-Nisam iskoristio situaciju koju bi iskoristila većina muškaraca na mom mjestu. Ava mi je otvoreno tražila seks-ispričao je farmer 2010. godine.

U istom šouu Ava je kada su je optužili da je narkomanka jer skuplja mrvice iz cigareta braneći se rekla:

– Nisam narkomanka ja sam nimfomanka.

Inače, starleta se bori za legalizaciju lakih droga i prostituciju jer kako kaže “žene imaju pravo prodavati svoje tijelo”. U pređašnjim intervjuiam otkrila je mnogo stvari vezanih za najintimniji život

– Bila sam ljubavnica, srce ne bira- rekla je Ava između ostalog.

Inače, žurke na kojima se pojavi Ava ostaju upamćene po njenom raskalašnom ponašanju i igrarijama sa jačim polom, gdje pod dejstvom alkohola ona dozvoljava da je opipaju i sa njom razmijene po koji filmski poljubac.