Muzika Showbiz

VIDEO: Džej učio Breninog sina da krade

Od Džeja smo se svega naslušali, a na snimanju prvog ovosezonskog „Grand šoua“ počastio nas je još jednom više nego zanimljivom pričom, u kojoj su, osim njega, akteri Lepa Brena i njen sin Viktor, kome je danas 13 godina.

“Jao, kad se samo sjetim! Naučio sam, bre, ovog najmlađeg Breninog da marnjava torbice ženama na plaži prije nekih desetak godina” – počeo je Džej, a okupljeni su pomno slušali.

” Pokazao sam mu foru sa peškirom kad smo bili u Poreču. Nonšalantno ga spusti pored torbice i, kad krene da ga podigne, zdimi oboje. Ma, šou! Mali odmah skapirao šta treba da radi i ojadio nekih pet žena. Brena poludjela! Jurila me po plaži i vikala: „Je.aću ti majku, šta si uradio?! Morala sam da vraćam ženama torbice. Umrla sam od sramote!“ – jedva je izustio poslednju rečenicu, grohotom se smijući.

Pozvali smo Brenu u želji da je podjsetimo na ovu dogodovštinu i da nam ona lično prenese kako se osjećala u tim trenucima, ali, nažalost, tokom jučerašnjeg dana bila je prezauzeta zbog snimanja i priprema za predstojeći spektakl u Areni, piše Kurir.

 

Informer.ba