Izdvojeno Lifestyle Showbiz Udarno Video

VIDEO: Poludjeli zbog ove djevojke, smatraju je ”punijim modelom”

Američka manekenka Myla Dalbesio (27) dobila je posao iz snova. Posao u kampanji donjeg rublja Calvina Kleina, iako ju se u modnoj industriji smatra punijim modelom.

Djevojka iz Wisconsina nosi broj 38 (po europskim standardima) što ju svrstava kao prebujnu za standarde modne industrije, iako se zapravo nalazi negdje u sredini. Punijim modelom smatra se osoba koja nosi broj 40.

– Malo me to zbunuje. Ja jesam punija djevojka. Nisam najbujnija djevojka u modnoj instustriji, ali sam definitivno veća od svih djevojaka koje su ikad radile kampanju Calvina Kleina. Malo me to plaši, izjavila je Myla Dalbesio za Elle.

Myla izgleda fenomenalno u kampanji “Perfectly Fit” za kampanju Calvina Kleina. U crnom grudnjaku, u kojoj se sjajno ističu njezine obline. Tvrdi da je reklama revolucionarna jer u njoj se pojavljuju i ‘mršavi’ modeli poput Jourdan Dunn, Amande Wellsh i Lare Stone, a nigdje se ne ističe činjenica da je ona jedini puniji model.

– Nisam dovoljno mršava da budem svrstana među mršave djevojke, a nisam dovoljno velika da budem među punijim modelima. Teško pronalazim svoje mjesto u modnom svijetu. Zbog toga mi ova kampanja puno znači, izjavila je Myla.

Ipak, mnoge je razbjesnila činjenica što se ova djevojka smatra punijim modelom.

– Ova djevojka se smatra punijim modelom?!! Aaaraagahagaagahahagahahag, jedna je od poruka na Twitteru.

– Kako ona može biti puniji model? – glasi još jedna poruka.

Ova je kampanja na stranicama Ellea izazvala burne rasprave o Myli Dalbesio i njezinom statusu punijeg modela, pri čemu su mnogi šokirani činjenicom da se ona smatra većom, odnosnom punijom djevojkom.

Ovo je veliki zaokret u modnom odabiru Calvina Kleina, jer su dosad njihovo donje rublje nosile izrazito mršave djevojke poput Kate Moss, Natalije Vodianove i Lare Stone.

Iz poznate modne kuće su priopćili da su htjeli odgovoriti na potrebe različitih žena i željeli obuhvatiti širi spektar.

Kontroverze oko Myle Dalbesio stvorio je zapravo intervju američke manekenke za Elle koja je odgovara na pitanja o iskustvima punijeg modela, iako ju Calvin Klein nikada nije tako opisao.