Izdvojeno Jet set Showbiz Video

VIDEO: Poruka zbog koje se Nemeš vratio Marijani

Iako su Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević – Nemeš, opet zajedno, zahvaljujući emisiji Sve za ljubav TV Pink, stalno na površinu izlaze neki novi detalji o njihovom odnosu.

U emisiji Sve za ljubav TV Pink, koja se emitira četvrtkom, Marijana Čvrljak je snimila video poruku upućenu Nemešu, a upravo je ta poruka pomogla da on shvati da njihovoj ljubavnoj priči nije kraj pa je odlučio dati Marijani još jednu šansu.

“Ovo je izgleda jedini način. Mislim da trebamo sjesti kao ljudi i raspraviti o svemu. Tu sam, borim se, učinit ću sve. Hoću ti reći da te volim i da je sve bilo iskreno, istinito. Želim da se boriš skupa sa mnom jer znam da i ti mene voliš i da je vrijedilo. Znam da ti treba vremena i razumijem brigu tvoje porodice i prijatelja. Ne prihvatam kraj. Rekao si da me nećeš ostaviti ni u proljeće, ljeto, jesen i zimu… Jedino ako smisle novo godišnje doba, onda prihvatam. Javi se… Mislim da postoji puno lijepih uspomena i puno ljepših stvari koje smo prošli skupa. Vjerujem u sve. Mislim da trebamo zanemariti ono što se dogodilo na početku jer zaista bila je samo zezancija, par nepromišljenih izjava, gluposti. Mislim da nije u redu da takve sitnice unište sve što smo imali i što možemo imati. Volim te’, govorila je Marijana u kameru.

 

Net.hr/Informer.ba