Izdvojeno Muzika Showbiz Video

VIDEO: Slash u Beogradu svirao za oko 6.000 fanova

Slavni gitarista Saul Hudson – Slash održao je u nedjelju koncert u Beogradskoj areni pred oko 6.000 ljudi, u okviru turneje na kojoj promoviše debitantski solo album pod nazivom “Slash”. Ovo je bio njegov prvi nastup pred beogradskom publikom.

Koncert je trajao dva i po sata, a ovaj virtuoz na gitari priredio je odličnu svirku sa hitovima bendova Guns N’ Roses, Velvet Revolver i Snakepit sa kojima je ranije svirao. Slash i njegov prateći bend predvođen Mylesom Kennedyjem oduševili su publiku. Slavni gitarista, drugi na listi 10 najboljih električnih gitarista svih vremena, neumorno je tresao rifove i solaže od kojih su se neke rastegnule i do deset minuta, prenosi B92.

 

Prepoznatljivog imidža sa dugom kosom, naočarima za sunce i cilindrom, redao je poznate numere “Sucker Train Blues” (Velvet Revolver), “Nightrain” (GN’R), “Rocket Queen”(GN’R), “Mr. Brownstone” (GN’R), “Speed Parade” (Snakepit), “Sweet Child O’Mine”(GN’R), “Civil War” (GN’R), “Slither” (Velvet Revolver), “Patience”, “My Michelle”… Publika je vrištanjem pozdravljala i nove pjesme, kao što su “Back from Cali”, “Promise”, “Starlight”, “Nothing to Say”, “Doctor Alibi”. Koncert je završen uz pjesmu “Paradise City”.

Informer.ba