Muzika Showbiz Udarno

Zdravko Čolić – Uvijek ga je privlačio seks u troje

Zdravko Čolić nedavno je u javnost iznio detalje svog burnog seksualnog života. Kao velika zvijezda uvijek je bio okružen ljepoticama i obožavateljicama koje su ga spopadale na svakom koraku.

Nevinost je izgubio na livadi s jednom mladom čobanicom. Kaže kako je to bila čista idila. Za Playboy je otkrio i to kako su mu se sviđale žene s velikim grudima, ali i da ga je privlačio seks u troje.

Jednom prilikom otišao je u Hamburg s prijateljem u namjeri da imaju seks u troje. Kaže kako su oko bacili na jednu španjolku, ali su bili toliko neozbiljni da do odnosa nije došlo.

Zdravko podržava prostituciji i kaže,  ‘Bolje da čovjek plati nego da prevari ženu koju voli’. Plaćao je za seks kako bi razbio bračnu monotoniju.

U vrijeme najveće slave i popularnosti nije ga bilo moguće vidjeti sa djevojkama, a razlog tome je, kako tvrdi, to što sa ženama voli biti na samo. Prisjetio se i kako su jedine dvije žene koje je poljubio u javnosti njegova supruga Aleksandra i Elizabeta Vidas, manekenka iz Rijeke,prenosi Dnevnik.hr