Izdvojeno Jet set Showbiz

Zvijezde koje su probale seks sa istim spolom

Iako je većina njih udata ili oženjena i nema homoseksualne sklonosti, holivudske zvijezde ne kriju da su probali seks sa pripadnicima istog spola, a među njima su Angelina Jolie, Steven Tyler, suprug Gwen Stefani i drugi.

Pod pretpostavkom da nije sramota eksperimentisati sa svojom seksualnošću, ove holivudske zvijezde priznale su javnosti da su imale odnose sa istim spolom, čime s vremena na vreme šokiraju javnost – ili ne?

Frontmen benda “Aerosmit” Steven Tyler ne prestaje da šokira javnost detaljima iz autobiografije koja će se uskoro pojaviti na kioscima. Poslijednje što je objavio je kako je imao seks sa muškarcem, kako tvrdi “nije mu se dopalo”.

Dosta spekulacija izazvao je i Gavin Rossdale, suprug pevačice Gwen Stefani, Gavin Rossdale koji je priznao da je sa sedamnaest godina bio u vezi sa transvestitom. “Takve stvari se dešavaju kad imaš 17 godina. Mislim da to nije ništa čudno jer tada upoznaješ svijet. To je dio odrastanja. I to je sve, ništa manje, ništa više”, izjavio je Gavin za magazin “Ditejls”.

Istinito ili ne, Kortni Lav je pije godinu dana za jedan irski magazin izjavila kako je bila u krevetu sa manekenkom Kate Moss. “To je prava priča za unuke. Kate tada nije koristila mnoge droge. Dogodilo se to u Milanu devedesetih. Bilo je zabavno. Nadam se da se neće naljutiti što sam izašla s tim u javnost. Kate je divna i moja je dobra prijateljica – izjavila je Kortni.

Za Angelinu Joli se u više navrata pisalo i govorilo kako je biseksualka, i nekoliko anonimnih djevojaka je tvrdilo da je spavalo sa njom. A prije deset godina, i sama je priznala da je imala takvo iskustvo. “Kada sam imala 20, zaljubila sam se u osobu koja je bila žena, htjela sam da budem sa njom, i nisam se mogla oduprijeti svojim osećanjima. Bilo je toliko lijepo i drugačije, pa sam to htela da podjelim sa drugima”, izjavila je glumica.

Vjerovatno “neiznenađujuće”, i pevačica Lady Gaga je priznala kako je imala seks sa ženom. “Moj bože, bila sam u seksualnoj vezi sa ženom, jesam. Žene mi se sviđaju, ali bila sam zaljubljena samo u muškarce”, pokušala je da objasni skandal majstor.

Iako Rihana nikada nije govorila o iskustvima sa istim polom, to je umesto nje uradila Taja Barton. “Bacila se na mene, krenula dole i pružila mi užitak. Nisam je zaustavila. Kad sam doživela orgazam, nastavila je razgovarati sa mnom kao da se ništa nije dogodilo. Ona nije tražila ništa zauzvrat”, detalje je knjige koju će Taja Bartom uskoro objaviti.

 

Informer.ba