Izdvojeno Nogomet Sport

Bordo Fan Shop kućica na Sarajevo Holiday Marketu

Na Trgu oslobođenja – Alije Izetbegovića u Sarajevu će od 15. decembra 2011. do 15. januara 2012. biti održan prvi Coca-Cola Sarajevo Holiday Market. Glavni cilj manifestacije je vraćanje prave zimske atmosfere Olimpijskom gradu Sarajevu i upotpunjavanje zimske turističke ponude. Jelku su na dan otvaranja svečano upalili gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen i direktor USAID-ove misije u BiH Allan Reed.

Svoju prodajnu kućicu na marketu imat će i zvanični Bordo Fan Shop FK Sarajevo.

Ovim putem pozivamo sve navijače i prijatelje bordo tima da nas posjete u narednih mjesec dana. U našoj bordo kućici možete naći sve proizvode Fan Shopa. Majice “Sarajevo on tour 2011” umjesto 15 KM koštat će 10 KM na marketu, a u planu je i nekoliko ekskluzivnih novih proizvoda poput zimskih i novogodišnjih kapa, koje bi se do kraja godine trebale pojaviti u bordo kućici“, piše zvanični sajt FK Sarajevo, fcsarajevo.ba, prenosi SCsport.

U prodaji će biti i razglednice, a sav prihod od prodatih razglednica namijenjen je fondu za pravnu odbranu navijača FK Sarajevo, kojima se sudi za nesretna dešavanja u Širokom Brijegu. Cijena razglednica je proizvoljna.

 

Informer.ba