Izdvojeno Nogomet Sport

Carlos Tevez napušta City?!

Već pred sam kraj sezone engleski su mediji počeli sa pričom kako je argentinski reprezentativac Carlos Tevez nezadovoljan u Manchester Cityju. Sada se oglasio i sam igrač koji je potvrdio kako ima dozvolu vlasnika kluba da može otići ukoliko to želi.

Za to vrijeme, razni europski klubovi pomno prate razvoj situacije s njim te se nadaju kako bi ga mogli dovesti. No, Tevez ne odbacuje mogućnost da se vrati u rodnu Argentinu. O svojoj budućnosti Tevez je pričao za News of the World gdje je kazao kako on ima dogovor s vlasnikom kluba šeikom Mansourom.

“On (Mansour) me je doveo, volio bi da ostanem u klubu, no isto tako mi je rekao da napravim što god treba kako bi bio sretan.Rekao mi je – ako želiš otići, idi. Nema roka, sve je na meni da odlučim” , kazao je Tevez, piše “nogometni-magazin”.

I dok argentinski napadač zbunjuje Cityjeve navijače šaljući signale da ostaje, ali da zapravo odlazi, s druge strane njegov engleski dom je za vikend bio okupiran radnicima koji su selili njegove stvari. To je sasvim jasan signal što misli.

 

24SI/Informer.ba