Izdvojeno Nogomet Sport

Golman Bayer Leverkusena izgubio dio pamćenja nakon potresa mozga

Golman njemačkog bundesligaša Bayer Leverkusena Fabian Giefer otkrio je da se ne sjeća što mu se dogodilo prošlog mjeseca nakon što je na otvaranju nove sezone Bundeslige pretrpio potres mozga.

Imam rupu u pamćenju. Ne sjećam se ni kako smo odigrali u nedjelju. Nedostaje mi jedno mjesec dana sjećanja i to mi je zastrašujuće” rekao je Giefer za njemački Express.

Nijemac je u sudaru s igračem Mainza Choupom-Motingom zadobio potres mozga koji mu je, kako sam tvrdi, izbrisao dio pamćenja. Giefer je prevezen u bolnicu odmah po završetku utakmice i tvrdi da se ne sjeća katastrofalne greške u prvome poluvremenu kada je poklonio loptu Samiju Allaguiju kojem nije bilo teško spremiti loptu u praznu mrežu za vodstvo Mainza.

Ne sjećam se greške. Ne sjećam se priprema za ovu utakmicu, ni hotela u Mainzu pa čak ni naših austrijskih priprema za novu sezonu” tvrdi Giefer.

Giefer će propustiti sljedeću ligašku utakmicu Bayera protiv Werder Bremena na domaćem terenu, a treneru Leverkusena glavobolje zadaje problem koga staviti na gol. Naime, Rene Adler je otprije ozlijeđen, dok se američki golman David Yelldell još oporavlja od udarca u lice koji je zadobio u utakmici njemačkog kupa protiv Dresdena koju je Bayer izgubio nakon što je vodio 3-0.

 

Totalsport/Informer.ba