Izdvojeno Nogomet Sport

Ibišević dobio 24 sata za odluku o pristupanju Blackburnu

Do danas navečer Vedad Ibišević mora dati svoj konačan odgovor menadžeru Blackburn Roversa Steveu Keanu glede svog dolaska na Ewood Park.

Informaciju je engleskim medijima potvrdio sam trener Blackburnove nogometne momčadi izvijestivši o 24-satnom roku za odluku. Blackburn je dogovorio odštetu prema Ibiševićevom dosadašnjem klubu Hoffenheimu, kao i glavninu ugovornih pojedinosti s 27-godišnjim centarforom.

Javi li se Hoffenheimov napadač i kaže “dolazim”, Blackburn će ga angažirati. Ne dogodi li se to do kraja dana, Kean će prijeći na realizaciju transfera Ajaxova marokanskog napadača Mounira El Hamdaouija.

” Dobili smo od Hoffenheima dopuštenje za pregovore s Ibiševićem. Trenutno nastojimo zaključiti pojedinosti ugovora o radnom odnosu i dobiti Vedada čim prije na liječnički pregled” – rekao je Kean dodavši:

” Bio je vrlo efikasan do teške ozljede koljena, nakon čega je pretrpio još jednu manju”.

” Zadovoljni smo njegovim kvalitetama i čekamo njegov pozitivni odgovor. Ne dobijemo li ga, okrenut ćemo se drugom napadaču. Ne dolazi u obzir dovođenje obojice. Treba nam samo jedan “– zaključio je Kean aludirajući na El Hamdaouija.

Potreba Roversa za napadačem pojavila se nakon odlaska hrvatskog reprezentativca Nikole Kalinića u ukrajinski Dnjipro.

 

Sportin/Informer.ba