Izdvojeno Nogomet Sport

Vaha: Jučer sam bio u predinfarktnom stanju

Iako se pojavila vijest kako Vahid Halilhodžić neće danas održati najavljenupress-konferenciju, sada već bivši trener Dinama u 11 sati se pojavio pred novinarima.

Vahid Halilhodžić ušetao je u press-dvoranu Dinama s četiri advokata.

“Prije utakmica bilo vas je puno manje. Ne znam zašto?“ našalio se Vaha u uvodu presice.

“Pravo da vam kažem nisu ovo laki momenti za mene. Nisam vjerovao da će se ovako završiti. Dinamo je najveći gubitnik što se ove stvari dođađaju. Ovo što sam doživio prelazi svaka očekivanja. Nisam se dva dana javljao, tek jučer, ali da znate da sam imao opravdan razlog. Po novinama se kao obično razne priče ispričavaju. Vidim mašinerija kluba sa svojim udbašima je to počeo raditi. Iz prve ruke čut ćete moju istinu, što se to dogodilo.“

Cijeli dan sam jučer proveo u bolnici, bio sam u predinfaktnom stanju i morao sam obaviti sve preglede. Nisam mogao vjerovati da mi se ovo dogodilo, ali nije prvi put da se ovakvo što dogodi nekom treneru Dinama”, potvrdio je Vaha glasine kako je jučer bio u bolnici što je novinar GOL.hr-a i osjetio u jučerašnjem razgovoru sa sada već bivšem treneru Dinama.

Pojavile su se razne glasine oko cijelog slučaja u petak, a istina je takva da je meni rečeno kako više nisam trener Dinama. Ja nisam podnio nikakvu ostavku, a ono što mi je rečeno u poluvremenu utakmice protiv Intera nije normalno. Zašto se dogodilo, to ne znam, valjda će objasniti onaj tko me napao“, rekao je Halilhodžić.

Nakon Halilhodžića press konferenciju u 12 sati najavio je i izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić koji će prvi puta nakon incidenta istupiti u javnost, prenosi gol.hr.

 

informer.ba