Nogomet Sport Udarno

Vaha: Mamić mi je rekao strašne riječi, ali da me je udario, ne bi ga bilo!

Nastavlja se rat između Mamića i Vahe oko 1,35 milijuna eura otpremnine…

Nemam vam što posebno reći. Dođite u ponedjeljak na press-konferenciju u 11 sati. Tamo ćete sve saznati“, kazao je Vaha za gol.hr

Ipak su novinari gol.hr portala insistirali da radi hrvatske javnosti pojasni neke događaje u poluvremenu utakmice Dinama i Intera koja se odigrala u petak.

Neki mediji objavili su kako vas je Zdravko Mamić udario šakom u glavu. Je li to istina?

To su gluposti! On mene da udari!“ povisio je ton Vaha, a onda ispalio: „Da me je udario, ne bi ga više bilo. Je li vam to jasno?“ upitao nas je oštrim glasom.

‘Nema pomirenja, imam svoj ponos i čast’

To je sada riješeno, ali još uvijek nama nije jasno jeste li dali ostavku ili ste dobili otkaz na mjesto trenera Dinama?

Ma, dobio sam otkaz čovječe!!! Tu nema nikakvih razgovora. Kako bih trebao protumačiti Mamićevu rečenicu da više ne vodim momčad?“

U subotu navečer pojavila se informacija da ste spremni na pomirenje s Mamićem i povratak na klupu Dinama.

Nakon onih strašnih riječi koje mi je izgovori nema šanse za bilo kakvo pomirenje. Kako da se nakon toga pravim da ništa nije bilo? Ja nisam takav čovjek, imam svoj ponos i čast“, kazao nam je Vaha i zamolio novinare da prekinu razgovor, jer nema snage da priča o tome.

Mamić ima press konferenciju nakon Vahe

U ponedjeljak će biti burno u Maksimiru. Vaha ima press konferenciju u 11 sati, a Mamić je svoju najavio sat kasnije. Čini se da bi cijela priča mogla dobiti sudski epilog. Neki tvrde kako je sasvim realna opcija da se Vaha u ponedjeljak popodne ili utorak pojavi na treningu ako službeno ne dobije u ruke rješenje o otkazu.

Vaha ima iskustva sa sudskim sporovima. Svojevremeno je izgubio spor sa PSG-om. Trebao je dobiti 3,5 milijona eura otpremnine, no na kraju je ostao „kratkih rukava“.

 

Informer.ba