Nogomet Sport

Video: Brutalnim volejom nogometaš mu polomio čeljust

Genkov naslov prvaka Belgije ostao je u sjeni nes(p)retnog nokauta.

Genkov naslov prvaka Belgije ostao je u sjeni nes(p)retnog nokauta. Marokanski nogometaš se nakon brutalnog starta i ‘nokauta’ u glavu srušio u nesvijest… Standardov Mehdi Carcela teško je stradao u ‘obračunu’ s Crisom Mavingom iz Genka u grčevitoj borbi za naslov belgijskog prvaka.

U 26. minuti nesretni start Mavinge završio je strašnim udarcem u glavu Mehdija Carcela, a Marokanac se nakon toga srušio na travnjak bez svijesti. Veznjaku Standarda pružena je prva pomoć, ali je nakon toga prebačen i u bolnicu. Mavinga je zbog toga zaradio samo žuti karton, no više od svega pogodila ga je ozljeda koju je nanio protivniku.

˝Iskreno mi je žao Mehdija. Nisam vidio da mi dolazi, želio sam udariti loptu. Sretan sam što smo osvojili naslov, ali njegovu ozljedu nisam mogao izbiti iz glave˝, izjavio je igrač Genka. Nasreću, Carcela je sada pri svijesti, ali slomljena mu je čeljust i nos, te je izgubio nekoliko zubi. Genk je na domaćem terenu uzeo bod protiv Standarda, a to im je bilo dovoljno za treći naslov prvaka u povijesti kluba, piše tip.

 

Informer.ba