Izdvojeno Ostali sportovi Sport

VIDEO: Legendarni borac predao meč jer je ostao bez snage

Njemački Hrvat Florian Pavić došao je do titule K-1 svjetskog prvaka u WKA organizacija nakon što mu je legendarni Amerikanac Bob Sapp u Karlsruheu morao predati meč u trećoj rundi zbog iscrpljenosti.

Sapp je puno bolje ušao u meč i kroz cijelu prvu rundu i dobar dio druge runde Paviću zadao nekoliko teških udaraca, međutim njemački Hrvat se dobro nosio s tim.

Međutim, sredinom druge runde postalo je primjetno da je Amerikanac ostaje bez snage, što je Pavić znalački iskoristio i zadao Sappu nekoliko udaraca koji su ga dobro uzdrmali.

 

Amerikanac je još jednom pokušao srušiti puno lakšeg i manjeg Pavića početkom treće runde, ali nije uspio u svojem naumu. Nakon toga, njemački Hrvat je u potpunosti zagospodario ringom i zadao je nekoliko odličnih udaraca svom protivniku.

Jedino što je iscrpljenom Amerikancu preostalo bilo je da preda borbu i tada omogući Florianu da dođe do titule K-1 svjetskog prvaka u WKA organizaciji u teškoj kategoriji.

Meč je inače prenosila lokalna televizija Kapital Network, a posebno se svojim komentarom istaknuo Marjan Mijajlović, “Bježi, bježi da ne uhvate”, za vrijeme nogometne utakmice Belgije i BiH.

 

Net.hr/Informer.ba