Izdvojeno Nogomet Sport Video

VIDEO/ Schalke demolirao Werdera, hat-trick Raula

Nogometaši Schalkea u velikom su stilu zatvorili prvi dio bundesligaške sezone. U sklopu 17. kola, posljednjeg prije zimske stanke, potopili su Werder na svojoj Veltins-Areni s 5-0.

Junak susreta bio je nekadašnji kapiten madridskog Reala Raul Gonzalez Blanco koji je upisao hat-trick i tako došao do brojke od deset postignutih golova ove sezone, te se probio na šesto mjesto najboljih strijelaca lige.

Po jednom su mrežu tresli Kyriakos Papadopoulos, kojem je to bio premijerni ovosezonski gol, te Klaas-Jan Huntelaar, koji je svojim 15. golom tačku na i postavio u 70. minuti.

Mrežu gostiju iz Bremena Raul je načeo već u 16. minuti kada je najbolje reagirao u petercu nakon što je prethodno Huntelaar zatresao stativu, a golman Tim Wiese nije uspio ukrotiti loptu. Kod drugog gola, također s ruba peterca, malo iskosa s lijeve strane, Raulu je asistirao Huntelaar, a kod trećeg kojeg je zabio glavom, Füchs.

Papadopoulos je također zabio glavom nakon asistencije Jurada, dok je Huntelaar posljednji gol lijepo zabio potkopavši loptu iskosa s lijeve strane i prevarivši istrčalog golmana Tima Wiesea.

 

Totalsport/Informer.ba