Svijet Udarno Vijesti

Austrija: 43-godišnja Hrvatica Renata u vezi sa dječakom kojeg je trenirala rukomet

Zabranjena ljubav između Renate Č. (43), Hrvatice koja godinama živi u Austriji, i 15-godišnjeg Ervina ovih dana je glavna tema medija u Austriji, koji su bizarnom paru dali šansu da ispričaju svoju stranu priče.

Renata je, inače, prošle godine osuđena na kaznu od 22 mjeseca zatvora uslovno, zbog toga što je imala seks sa Ervinom kada je on imao samo 13 godina.

Ovako blaga kazna objašnjena je činjenicom da je seks sa tinejdžerom imala pet mjeseci prije nego što je to zakonski dopušteno, a i zbog toga što je on pristao na odnos. Međutim, Renata, koja je Ervinu bila rukometni trener, izgubila je posao i prijetila joj je deportacija u Hrvatsku.

Kao treneru rukometa, on je za mene bio broj sedam, ali privatno me je veoma privlačio. Posebno me je fascinirao svojom inteligencijom. U početku sam se osjećala krivom zbog toga što sam se zaljubljivala u Ervina”, priznala je tada Renata, koja danas živi sa Ervinom i njegovom majkom. Tinejdžer kaže da je od prvog trenutka znao da gaji osjećaje prema Renati i nervira ga kada mu govore da je zlostavljan. Nedavno je zaprosio Renatu na romantičnom putovanju u Budimpešti, a medijima je rekao da planira imati djecu sa njom, prenosi SrbijaNet.

Renata je, inače, već bila u braku koji je trajao 20 godina, i iz kojeg ima dvije kćerke, od 15 i 20 godina.

 

Informer.ba