Izdvojeno Region Udarno Vijesti

Beograd: Rekao je: „Vidim da si Šiptar“ i nožem ga ubo u vrat i potiljak

Dželima Limana su izboli na pravdi Boga! Samo zato što je slučajno kesom zakačio jednog od tih huligana po ruci i bez obzira na to što se istog časa izvinio zbog toga. Čak ga je tri puta zagrlio i zamolio da mu oprosti. Jednom od tih huligana je, međutim, zasmetalo kako Dželim govori, što izgovara mekše „č“, pa je odmah skočio na njega: “Vidim da si Šiptar”. Dželim mu je odgovorio da nije Albanac, već Goranac, ali je ovaj nastavio da ga maltretira i počeo da ga udara. Zatim je izvadio nož i ubo ga u vrat i potiljak – priča za “Blic” M. J., komšija Dželima Limana (34) koga su preksinoć u autobusu na liniji 43 tukli i nožem izboli vandali Zlatko M. (19) i Miloš M. (20) iz Koteža, koji će zbog nasilničkog ponašanja biti privedeni istražnom sudiji.

Poslije kupovine ušli smo u autobus na liniji 43, i to na početnoj stanici. Bila je gužva, ljudi su se gurali i slučajno je kesom zakačio tog huligana, koji je bio u društvu sa još jednim, svjetlijim mladićem.

Taj vandal je reagovao unezvereno, počeo da udara mog komšiju bez ikakvog razloga. Putnici su vikali: “Pusti mladića, skloni se, šta ti je uradio?”. Postao je još nervozniji, izvadio je nož i dva puta ubo Dželima.

Jednom rukom sam ga držao za vrat da ne iskrvari, a drugom pokušavao da ga zaštitim od huligana. U autobusu je nastala vriska, zvali su policiju, a vozač je zatvorio vrata da ti dripci ne bi pobjegli. Putnici su odmah uhvatili tog svjetlijeg mladića, ali je huligan koji je ubo Dželima razvalio vrata i pobjegao“.

Ima dvije ubodne rane u potiljak, a jednu u vrat. Ljekar mi je rekao kako je malo falilo da povrede budu smrtonosne, milimetri su bili u pitanju. Dželim je svijestan, može da govori, ali usporeno priča“.

 

Informer.ba