Region Udarno Vijesti

Beograd/ Stravičan zločin: Raskomadan zbog droge

Raskomadano tijelo Nemanje  P. (30)  nađeno je juče po podne u Kupskoj ulici, na obodu Zvezdarske šume! Policija je privela dvojicu osumnjičenih za zločin, a pretpostavlja se da je motiv ubistva – droga!

“Nemanja P. je ubijen u kući u kojoj je povremeno živio. Posle zločina, ubice su sjekirom i testerom raskomadale tijelo žrtve! Torzo, ruke i noge stavili su u tri plastične kese i ubacili u plitku raku, desetak metara iza kuće u Zvezdarskoj šumi. Glavu su bacili na gomilu kesa, a potom zatrpali rupu. Pored mjesta gde je tijelo nađeno nalazio se stočić, na kome je bila prazna kutija cigareta i poluprazna flaša „koka-kole“, koju su najverovatnije popili zločinci” – kaže izvor Kurira.

Ubijeni Nemanja je povremeno dolazio u šupu u dvorištu na obodu Zvezdarske šume.

“To mjesto je izolovano, daleko od pogleda znatiželjnika. To su znali i napadači, koji su ga baš tu raskomadali” – kaže za Kurir izvor iz policije.

Kako Kurir nezvanično saznaje, najverovatniji motiv ubistva je sukob oko trgovine narkoticima. Žrtva je odranije poznata policiji zbog krađa, razbojništava i trgovine narkoticima.

 

Informer.ba