Region Udarno Vijesti

Berlusconi: Sestre iz Crne Gore orgijale na razvratnim partyjima i ucjenom iznudile 750.000 eura!

Italijanski premijer Silvio Berlusconi sve tri je sestre jednako volio, jednu malo više. Kad god je poželio njihovo društvo, najčešće na orgijama u rezidencijalnoj palači u Arcoreu kraj Milana.

Podgoričanke Katarina, Kristina i Slavica Knežević s tadašnjim su crnogorskim premijerom bile u rodu koliko je i Berlusconijeva miljenica Ruby Srcolomka bila “Mubarakova nećakinja”. Za svoje su mu usluge uzele nepoznat iznos novca. Ali jedna od njih, Slavica, koja je navodno bila najtraženija na Berlusconijevim tulumima i najbliža s njim, tajno je snimila orgije i seksi trojka je od premijera ucjenom izvukla 750.000 eura. Javnosti ih je otkrio dnevnik La Repubblica, njihova su imena i podaci o iznudi zabilježeni u dokumentima koje su dobili od milanskog tužiteljstva.

Fama o tri sestre brzo se proširila, britanski tabloidi sjetili su se Katarine i Kristine, djevojaka koje su prije tri godine na Sardiniji tješile Guya Ritchieja kad ga je Madonna nogirala, a crnogorski mediji dobili su nove nacionalne heroine. Prema pisanju crnogorskih tabloida, Katarina, Kristina i Slavica još drže Berlusconija u šaci.

“Misteriozna Katarina”, kako je vole zvati, tvrdi da je bila Berlusconijeva zaručnica i da se u jednom razdoblju bila preselila u vilu u Arcoreu. Poneki su je se u Crnoj Gori sjetili kao jedne od natjecateljca s izbora za Miss Srbije i Crne Gore 2005. , ali na tom je izboru bolje prošla njezina sestra, blizanka Kristina, koja je postala čak druga pratilja.

Djevojke odrasle u podgoričkom prigradskom naselju Murtovina imale su samo 15 godina kad su počele manekensku karijeru. U Italiju ih je odvela starija sestra Slavica, koja je već živjela tamo. Slavica i četvrta sestra Zorica put od lokalnog izbora za miss do Milana prošle su devedesetih. O Zorici se ne zna puno, ali o Slavici se u Podgorici uvijek pričalo da je u Milanu vrlo brzo nakon dolaska počela raditi kao escort pa je s te scene i dospjela na Berlusconijeve zabave.

Prije nekoliko godina navodno je bila na odmoru u Crnoj Gori i tada se pohvalila da hoda sa Berlusconijem i tvrdila da “može da pozove čika Silvija kad god poželi.” Slavica je u Milano povukla i mlađe sestre. Tada je navodno počela razvijati plan ucjene. Trebala je dokaze koji su ga mogli uništiti. Angažirala je Katarinu, iako mnogi u Italiji ne vjeruju da su sestre mogle same osmisliti cijelu operaciju, mediji su uvjereni da ih je instruirao neki od Berlusconijevih bivših prijatelja ili netko iz kriminalnog podzemlja.

Tri sestre istražiteljima je otkrila Imane Fadil, još jedna Marokanka uz Ruby koja je redovito dolazila na orgije. Ona je otkrila da su se starlete za Berlusconija prerušavale u policajke i časne sestre i detaljno opisala ulogu Emilija Fedea u podvođenju, ali je i rekla da postoji “ta Crnogorka koja reketari premijera”. “Berlusconi mi je osobno otkrio da je mala Crnogorka njegova zaručnica, da je ludo zaljubljena u njega i da praktički živi u Arcoreu”, rekla je Imane.

Od Emilija Fedea je, pak, čula drugu verziju: “Ta mala Crnogorka sa sestrom blizankom i trećom, starijom sestrom reketari predsjednika, ali ne znam zbog čega”.

Imane je ispričala i da je Katarina bila očito psihički nestabilna. Kad je ona prvi put došla kod Berlusconija u pratnji impresarija Lelea More, vidjela je djevojku koja pleše na štangi, to je bila Katarina. Kad su show preuzele druge ljepotice, Barbara Faggioli i Nicole Minetti, Katarina se zaledila na pozornici i Berlusconi ju je, da je smiri, morao odvesti u jedan krug šetnje palačom.

Kad se vratio, diskretno je uzeo Imanein broj mobitela i dao joj kuvertu sa 2000 eura. Za večerom je bio veseo i pjevao je “dok je mlada zaručnica proždirala hranu praktički bez gutanja, izbuljenih očiju, okruglih kao da ima naočale”. Malo poslije Katarini je pozlilo: onesvijestila se, gosti su se uplašili. Berlusconi ju je uz pomoć sluga odnio u sobu, dugo ih nije bilo, a kad se vratio, Katarina je izišla za njim i pred svim se gostima “skotrljala niz stubište”. Djevojke su se, kaže Imane, tada prvi put uplašile da su se našle u ozbiljnoj situaciji.

 

Jutarnji.hr/Informer.ba