BiH Lifestyle Vijesti

Besplatne ski karte za autore najljepših skijaških fotografija

Olimpijski centar Jahorina i regionalni skijaški časopis „SkiYu“ pozivaju sve ljubitelje fotografije, talentovane fotografe i one malo manje talentovane, da svojim fotografijama učestvuju u „Konkursu za najbolju skijašku fotografiju“.

Konkurs raspisuje “SkiYu”, regionalni skijaški časopis, a čije učesnike, besplatnim ski kartama, nagrađuje najmoderniji skijaški centar u jugoistočnoj Evropi, Olimpijski centar Jahorina.

Autori 10 najveličanstvenijih fotografija koje oni podijele na „Facebook“ grupi www.facebook.com/groups/1082787609314153, prema ocjeni stručnog žirija, te broju „lajkova“, postaće vlasnici trodnevne karte za skijanje na Jahorini u zimskoj sezoni 2022/2023, u željenom terminu.

Odabrane fotografije će biti objavljene i u „SkiYu“ časopisu, koji će se od 1. oktobra ove godine, prvi put, naći se na kioscima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Makedoniji.

Polovinu bodova moći će dodijeliti stručni žiri, dok će preostalu polovinu bodova dodjeljivati vlasnici „Facebook“ naloga koji budu ostavljali svoj „lajk“ ispod fotografija koje su im se najviše dopale.

 

Fena/Informer.ba