BiH Najava Top

Humanitarni bazar sutra u prostorijama Udruženja Pomozi.ba

Oktobarski humanitarni bazar Udruženja Pomozi.ba bit će održan u subotu, 14.  oktobra.

Ekipa Pomozi.ba izdvojila je zanimljive stvari, među kojima su polovna i nova odjeća, obuća, posuđe, kućanski aparati, knjige, igračke… Cijene će biti simbolične kako bi svi posjetioci mogli kupiti nešto za sebe i drage ljude, a osim kupovine pomoći mogu i donacijom robe koja se može koristiti za naredne prodajne bazare, saopćeno je iz Udruženja Pomozi.ba.

Cilj je da prikupe sredstva za pomoć ljudima koji žive na rubu siromaštva, ali i animiramo ljude da urade nešto korisno i dobro.

“Ukoliko imate nešto što više ne koristite i kući vam samo zauzima prostor, slobodno donesite na bazar, jer će se baš to možda nekome drugom svidjeti. Sav prihod od prodaje na bazaru namijenjen je našim oboljelim i socijalno ugroženim korisnicima”, navode iz Pomozi.ba.

Uposlenici Udruženja će i sutra tokom bazara imati podršku mladih volontera.

Humanitarni bazar će biti održan u prostorijama Udruženja na adresi Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, od 10.00 do 17.00 sati. 

Humanitarni bazar će biti održan u prostorijama Udruženja na adresi Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, od 10.00 do 17.00 sati.