Crna hronika Vijesti

Bračni par Nešković nije ubijen iz koristoljublja

U porodičnoj kući u selu Velika Obarska, zaseok Ogorelica, u kojoj su jutros pronađena beživotna tijela lica sa inicijalima N.P. i N.N., tokom uviđaja nađena je veća količina novca na stolu što za sada upućuje da ovo krivično djelo nije posljedica koristoljublja, rekao je je Srni dežurni tužilac bijeljinskog Okružnog tužilaštva Ranko Kerović.

Neki tragovi upućuju na to da je smrt posljedica dejstava vatrenog oružja. Pronađene su čaure i još neki tragovi. Za sada tragovi neupućuju da je ovo djelo posljedica koristoljublja, jer je veća količina novca nađena na stolu“, objasnio je Kerović.

On je dodao da uviđaj još traje, a za sat vremena počeće obdukcija tijela u Opštoj bolnici u Bijeljini, kada će biti poznato više detalja o ovom krivičnom djelu.

Dvije osobe čiji su inicijali N.P. /72/ i N.N. /70/ pronađene su jutros mrtve u porodičnoj kući u selu Velika Obarska, zaselak Ogorelica, opština Bijeljina.

Kerović je ranije izjavio Srni da je smrt nastupila možda i ranije, prije dva-tri dana, jer su se na tijelima ubijenih pojavile mrtvačke mrlje.

Srna nezvanično saznaje da su ubijeni roditelji Dragana Neškovića, vlasnika kompanije DOO “Nešković”

 

Srna/Informer.ba