BiH Crna hronika Top Vijesti

Brutalna tuča: Banjalučanina tukli pajserom do nesvijesti

U tuči, koja se jutros dogodila u banjalučkom naselju Starčevica, teško je povrijeđena jedna osoba.

Koliko je tuča bila brutalna, govore izjave očevidaca.  Banjalučanina su tukla trojica nasilnika pajserom i drugim predmetima.

Napali su čovjeka iz čista mira. Njih trojica su sjedili u lokalu i onda je došao taj čovjek koga su napali. Tukli su ga pajserom, izvalili su vrata, na kraju su ga ugurali i u toalet i tukli do nesvijesti“, ispričala je za Srpskainfo šokirana konobarica u lokalu “Pi” u kojem se dogodio napad.

Ona je dodala da je pokušala spriječiti tuču i oduzeti od napadača pajser, ali je jedan od nasilnika ugrizao za ruku i odgurnuo.

Povrijeđeni Banjolučanin je, u teškom zdravstvenom stanju, vozilom Hitne pomoći prevezen u Univerzitetsko klinički centar RS.

Stanari obližnje zgrade ispričali su da se radi o inače mirnom lokalu.

U toku je uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više detalja o ovom slučaju koji je uznemirio građane.

Iz policije su saopćili da su danas, neposredno nakon zaprimljene prijave, identifikovali i uhapsili M.T., N.K. i M.P., svi iz Banje Luke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo “Tjelesna povreda”.

Lica M.T., N.K. i M.P. su lišena slobode i podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je kod lica M.T. utvrđeno 1,85 g/kg, kod lica N.K. 1,89 g/kg i kod lica M.P. 1,94 g/kg alkohola u organizmu”, dodaju iz PU Banja Luka.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.