BiH Jet set Showbiz Udarno Vijesti

Ceca: Arkan nije silovao žene u ratu!

Zgrožena sam količinom gnjusnih i brutalnih laži koje su izrečene, a koje su opet toliko bljutave da ne bi mogle da budu iskorištene ni za scenarij trećerazrednog filma, rekla je Svetlana Ceca Ražnatović, Arkanova udovica i srbijanska pjevačica reagujući na mučnu ispovijest jedne žene u BiH.

Ispovijest ženske osobe iz BiH, čiji su inicijali M.M, o užasima koju su joj se događali bila je spomenuta na konferenciji Međunarodnog protokola o dokumentiranju i istraživanju slučajeva seksualnog nasilja u konfliktu održanoj u srijedu u Sarajevu.

”Najveća zvjerstva činili su rezervisti koji su došli iz Srbije, a kojima je zapovijedao zločinac Željko Ražnatović Arkan”, prisjetila se M.M.

”Mijenjali su se danima na meni, dok nisam ostajala u besvjesnom stanju. Muža više nisam vidjela. Šest mjeseci vodili su me Arkanu, bila sam njegova robinja. Iživljavao se na meni dok ne bih pala od nemoći, a onda bi me prepuštao drugima. Jedan dan mi je počupao svu kosu. Ruku je omotao kosom, čupao dok nisam ostala ćelava. On mi je rasjekao i dojku bajonetom” – potrešeno priča Bošnjakinja M. M. iz Bijeljine

No, Arkanova udovica smatra da je ova ispovijest tek ‘propaganda protiv Srbije’.

”Ako je ta žena doživjela išta od toga neka vidi da se utvrdi ko je odgovoran i neka taj odgovara za to, ali to moj Željko nije uradio. Puno njih može potvrditi da se Arkan u Sarajevu nije zadržao duže od tri dana te da samim tim navodi izjvesne M. M. ne mogu biti istiniti”, rekla je Ceca za Alo.