Crna hronika Izdvojeno Region Vijesti

Crni dan u Dalmaciji: Pronađena dva leša, nestale dvije žene, na cesti poginula jedna osoba

Na splitskom Žnjanu nađena su dva leša, u Drnišu je nestala 17-godišnja djevojka, u Splitu odrasla žena, a na Hvaru je poginuo 78-godišnja.

Ovaj četvrtak u Dalmaciji slobodno se može proglasiti – crnim. U razmaku od svega nekoliko sati policijski bilteni od Drniša do Makarske bilježe dva nađena leša na splitskim plažama, nestanak dviju ženskih osoba te jedna smrt u prometu, piše Slobodna Dalmacija.

Prema prvim informacijama, taj slučaj nema veze s jutrošnjim pronalaskom tijela u moru na lokaciji Ispod križa. Leš je najprije uočen, a onda i izvučen. Na njemu nije bilo tragova nasilja. Doznajemo da se radi o muškoj osobi rođenoj 1952. godine.

Na plaži su mu nađeni odjeća i dokumenti. Dojava da u moru pluta leš zaprimljena je u 6.40 sati, da bi ga djelatnici Pomorske policije izvukli za oko dva sata.Na lice mjesta izišao je istražni sudija Neven Cambi. Tijelo je prevezeno na obdukciju u splitski KBC.

Tijekom prijepodneva prijavljen je i nestanak dviju ženskih osoba, i to u Drnišu. Djevojka je u utorak, 7. juna, oko 8.30 sati, napustila obiteljsku kuću na području Drniša i više se nije vratila.

Drugi slučaj nestanka je iz Splita, gdje obitelj moli sve za pomoć ako su vidjeli Stjepanku Lolić. Iz obiteljskog stana u Šižgorićevoj 7 u srijedu oko 10.30 sati otišla je i od tada joj se gubi svaki trag.

Jedna smrt u prometu zabilježena je na Hvaru, i to na cesti Starigrad-Jelsa, gdje je stradao 78-godišnji A. Milatić iz Jelse. Na njegovog fiću, dok je skretao u lijevo, naletio motocikli kawasaki za čijim je upravlječem bio 22-.godišnji N. Milatić.

 

Informer.ba