Crna hronika Region Top Vijesti

Detalji ubistva trudnice na Kosovu

Kosovska policija zatražila je pomoć građana u pronalaženju Sokolja Haljiljija (Sokol Halili), koji je osumnjičen da je sinoć ispred ginekološke klinike Kliničko-bolničkog centra u Prištini ubio trudnu suprugu.

Zahtjevom za saradnju, uz koji je priložena i fotografija osumnjičenog, policija je zamolila sve one koji imaju bilo kakve informacije koje bi mogle da dovedu do identifikacije lokacije osumnjičenog da im se jave na 192, prenosi KoSSev.

– Osumnjičeni Sokolj Haljilji, rođen 07.05.1991. godine u Donjem Godancu, opština Štimlje, traži se za teško ubistvo koje se dogodilo 30.11.2022. godine u Prištini – navodi se u saopštenju policije.

Prema navodima medija, 35-godišnja žena, koja je čekala porođaj u klinici, istu je napustila da bi nešto kupila, a kada se vraćala srela je svog supruga, sa kojim je “na ivici razvoda”. On je potom izvukao pištolj i upucao je tri puta.

Haljilji je, kako prenose mediji, više puta vršio fizičko i psihičko nasilje nad ubijenom H. M, što je i bio razlog pokretanja brakorazvodnog postupka.

Sestra žrtve sinoć je kazala da su supružnici i ranije imali problema, te da je Haljilji uvijek kod kuće držao pištolj i nož.