Crna hronika Region Vijesti

Direktor prijetio smrću sekretarici jer je tražila slobodne dane

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim direktorom firme KTL-promet kojeg sumnjiči da je u dva navrata napao i prijetio smrću svojoj 54-godišnjoj sekretarici, zbog toga što je zatražila slobodne dane koje nije koristila godinama.

Osumnjičeni je doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Neslužbeno se doznaje da su se osumnjičeni direktor i sekretarica posvađali jer  je tražila slobodne dane. Nedavno je dobila unuka te je htjela provesti neko vrijeme s njim, ali je direktor to odbio te joj počeo prijetiti.

Prvi puta joj je zaprijetio 20. maja u uredu  firme u Čulinečkoj cesti u zagrebačkoj Dubravi, a pet dana kasnije je pratio automobilom do njezine kuće.

Prilikom prve prijetnje u uredu firme direktor je sekretaricu napao i više puta zaprijetio da će je ubiti. Pet dana kasnije na rskršću Dankovečke i Ulice Dubrava mimoišli su se vozeći svaki svoj automobil. Direktor je tada sekretaricu pratio do mjesta stanovanja, fizički je napao
i ponovno prijetio smrću.

Neslužbeno se doznaje da je sekretarica radila 18 godina praktički bez slobodnih dana, te je odlučila prijaviti nasilnog direktora, koji je već evidentiran u policiji zbog krivičnih djela.

 

Fena/Informer.ba