Region Udarno Vijesti

Djevojčica iz Zagreba (14) zbog opklade za mjesec dana spavala sa 100 partnera!

Šokantnu priču o seksualnoj aktivnosti današnjih tinejdžera ispričala je u intervjuu za portal Zagrebancija Gordana Buljan Flander, psihologinja i direktorica Klinike za zaštitu djece grada Zagreba.

” Sjećam se slučaja kada se cijeli jedan razred kladio oko broja spolnih odnosa. Pobijedila je djevojčica, koja je u mjesec dana imala sto seksualnih partnera” – ispričala je Buljan Flander.

To se dogodila u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi čiji su učenici 8. razreda organizovali takvo takmičenje.

” Poslali smo tu učenicu na tretman kako bismo ju uvjerili u prave vrijednosti ponašanja” – rekla je psihologinja. Prema njenim riječima, slučaj je preuzela kada je šteta već odavno bila počinjena.

U više susreta s djevojkom radila je na tome kako bi joj ukazala da se nije potrebno dokazivati na takav način i da se samopoštovanje ne mjeri brojem seksualnih partnera.

” Svaki današnji časopis prepun je nasilnih i seksualnih sadržaja, pa se takve poruke nameću djeci. Djeci treba usaditi druge vrijednosti, neke druge heroje. Ona ne smiju težiti popularnosti kroz seksualnost i nasilje “- dodala je Buljan Flander, piše Jutarnji.hr

 

Informer.ba