BiH Crna hronika Top Vijesti

Fudbaler iz Gradiške preminuo od teških povreda zadobijenih u nesreći

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Banjaluka – Gradiška, u mjestu Romanovci, od teško zadobijenih povreda je danas preminuo u UKC-u RS, Rade Krstanović (30) iz Gradiške, vozač Opel Korse.

Podsjećamo, nesreća se dogodila 30. decembra 2022. godine na autoputu Gradiška – Banjaluka, u kojoj su tada teško povrijeđeni Rade Krstanović (30) i njegov suvozač Danko Buzančić (55) obojica iz Gradiške, saopštilo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Kako je ranije saopšteno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka u ovoj nezgodi, koja se dogodila u 6.56 časova učestvovali su i audi kojim je upravljao Niko Nestorović (66) iz Teslića i mercedes ML za čijim je upravljačem bio Asmir Šibonjić (41) iz Zavidovića.

“Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Gradiška. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode”, naveli su iz pomenutog tužilaštva.

Krstanović je bio dugogodišnji fudbaler koji je prošao sve omladinske selekcije gradiške Kozare.