Izdvojeno Svijet Vijesti

Gledao je kako političar davi malo dijete na seksualnim orgijama

Žrtva, koja zbog svoje sigurnosti ne može biti imenovana, svjedočila je nizu ubojstava dječaka koje su počinili članovi zataškanog pedofilskog lanca punog političkih moćnika.

Žrtva “VIP” pedofilskog lanca u Velikoj Britaniji, koji je uključivao visokopozicionirane političare i zvijezde, rekao je kako je osobno promatrao jednog zastupnika Konzervativne stranke dok je ovaj ubijao malo dijete na seksualnim orgijama.

Žrtva, poznata samo pod nadimkom “Nick”, tvrdi kako zna za još dva ubojstva koja su izveli članovi zataškanog pedofilskog lanca.

Dječak čije ubojstvo je gledao bio je zadavljen. “Gledao sam dok se događalo. Nisam siguran kako sam se izvukao. Nisam siguran hoću li ikada znati zašto sam preživio”, kaže Nick.

Prešli autom preko njega

Sada odrastao muškarac, svjedočio je i o dva druga zločina. jednom prilikom su dvojica muškaraca namjerno automobilom pregazili desetogodišnjeg dječaka, a 18 mjeseci kasnije ubili su jednog dječaka pred parlamentarnim zastupnikom.

Lord Norrman Tebbit, koji je tada predsjedavao Konzervativnom strankom priznao je početkom ove godine kako se dogodilo veliko političko zataškivanje slučajeva silovanja djece u ’80-tim godinama prošlog stoljeća zbog toga što su umiješani bili neki parlamentarni zastupnici i estradne zvijezde.