Sport Svijet Top Vijesti

Hercegovci u Kataru: 70 rezervacija za finalnu utakmicu

Veliko je zanimanje Hercegovaca za polufinalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru između Hrvatske i Argentine, a raste broj predbilježbi i za finalnu utakmicu.

Navijači su uspješno jutros poletjeli charter letom kako bi podržali Vatrene u borbi za naslov prvaka svijeta. Avion je krenuo iz Splita, iako je prvotno trebao poletjeti iz Mostara.

– Let iz Mostara prebacili smo za Split zbog velikog zanimanja navijača iz južne Dalmacije. Iz naše agencije otišlo je 29 putnika, dva su momka iz Mostara – rekli su Feni iz G-Tour agencije iz Međugorja.

Ističu kako je prodano 168 aranžmana po cijeni od 1.780 eura u što je uključena i cijena ulaznice za utakmicu, koja košta 390 eura.

– Putnici imaju osiguran prijevoz od zračne luke u Dohi do fan zone, te do stadiona Lusail. Nakon utakmice će se uputiti u zračnu luku, a za Split će krenuti oko 5 ujutro – pojasnili su.

Iz agencije navode da bi karta trebala biti i skuplja za finalnu utakmicu, za koju već sada imaju 70 predbilježbi.

Utakmica Hrvatske i Argentine igra se večeras u 20 sati, a finale Svjetskog nogometnog prvenstva na rasporedu je u nedjelju, 18. decembra.

 

Fena/Informer.ba