Crna hronika Vijesti

I. Sarajevo: Opljačkane tri vikendice

U mjestu Boškovići u opštini Sokolac, nepoznata lica provalila su u vikendice u vlasništvu lica čiji su inicijali K.A, B.S. i S.I, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

U vikendice je provaljeno tokom noći sa 16. na 17. avgust, a uviđajem je utvrđeno da su vrata vikendica nasilno otvorena lomljenjem cilindra brave, nakon čega je izvršena djelimična premetačina stvari.

Iz vikendice u vlasništvu K.A. ukradeni su kasetofon, produžni kabl dužine 30 metara, sto, namotaj bodljikave žice težak oko 10 kilograma i nekoliko konzervi goveđeg gulaša i ribe.

Iz objekta u izgradnji, u vlasništvu S.I, ukradeni su električna motorna pila, bušilica, blanjarica, mikser i prehrambeni proizvodi, dok na objektu u vlasništvu B.S. nije bilo moguće utvrditi da li nešto nedostaje, jer se vlasnik nalazi u inostranstvu.

Nepoznata lica su u naselju Krupac, u opštini Istočna Ilidža, provalila u vikendicu u vlasništvu lica čiji su inicijali A.Č. iz koje su odnijeli benzinsku kosilicu, električni trimer, vrtnu pumpu, četiri brodske lampe, LCD televizor, muzičku liniju sa zvučnicima, DVD plejer, depilator, fen za kosu, šivaću mašinu sa koferom, grijalicu, dva zlatna prstena, dva zlatna lančića, neutvrđenu količinu električnih prekidača i utičnica za struju i 500 evra.

Radnici kriminalističke policije preduzimaju sve neophodne mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela, dodaje se u saopštenju.

 

Srna/Informer.ba