Crna hronika Vijesti

U izrešetanom vozilu otkriveni heroin i lažni broj šasije

U vozilu škoda oktavija, vlasništvo H.S, državljanina Crne Gore, na koje je pucano ispred tunela Čeljigovići, pronađeno je 0,85 grama heroina zapakovanog u celofan, a uviđajem je ustanovljeno da je broj šasije na vozilu krivotvoren, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.

Uz saglasnost sudije za prekršaje droga je izuzeta, a H.S. je uručen prekršajni nalog. Vozilo je radi kriminalističke obrade zadržano na parkingu Policijske stanice.

Do pucnjave je došlo u srijedu uveče u 23.45 kada su se vozilima marke škoda oktavija, u kojem su se nalazili H.S. i Goran Ćetković, i audi A8, u kojem su se nalazili H.N. i T.E, svi iz Bijelog Polja, državljani Crne Gore, kretali iz Sarajeva u smjeru Pala.

Ispred tunela “Čeljigovići” pretekla su ih dva putnička motorna vozila nepoznate marke i zaustavila se tako da su im onemogućila dalje kretanje. Iz ovih vozila izašla su nepoznata lica koja su bili nauružana automatskim vatrenim oružjem i počeli su da pucaju u pravcu škode i audija A8, u koje su ispalili veći broj metaka.

U ovom obračunu ranjen je Nazif Heldić, brat folk pjevača Saladina – Dine Heldića.

U saradnji sa Graničnom policijom BiH i CJB Trebinje uhapšeni su Milenko Krsmanović i Milan Kovačević iz Sokoca.

Prema nezvaničnim informacijama, za učešće u obračunu osumnjičeni su i braća Admir i Dino Kadrić, Peđa Spajić i još dvije nepoznate osobe, za kojima traga policija.

 

Srna/Informer.ba