Region Udarno Vijesti

Jelena Karleuša će se kandidovati za narodnog poslanika

Jelena Karleuša će se na narednim parlamentarnim izborima, planiranim za proljeće 2012. godine, kandidovati za poziciju poslanika u Skupštini Srbije, saznaje Kurir.

Jeleni je, tvrdi Kurirov izvor, muka od aktuelne situacije u zemlji i želi da, koliko je to u njenoj moći, nešto promijeni, ali još nije odlučila na kojoj će se stranačkoj listi pojaviti.

Više opcija je u igri. Poznato je da je bliska s liderom SPS Ivicom Dačićem, a s druge strane tu je LDP Čede Jovanovića, kojeg već godinama javno podržava. Ali, ne treba iz priče isključiti ni Nenada Čanka. Ali, o tome će Jelena konačno odlučiti na jesen” – kaže sagovornica Kurira, dobra prijateljica buduće političke dive.

Jelena, koju su iz Kurira pozvali za komentar, potvrdila je saznanja.

Tačno je, kandidovaću se, ali još nisam odlučila na čijoj stranačkoj listi ću biti. Smatram da bi svi trebalo da imamo svoj politički stav! Sami biramo svoj put i oblikujemo budućnost svojoj djeci, i nadam se da ćemo mi, za razliku od nekih prošlih generacija koje su izabrale rat i bijedu, povesti svoje nasljednike u svjetliju budućnost” – kaže za Kurir JK.

Sve dok smo nezainteresovani, bićemo sirotinja kojoj su drugi krivi, a moć je u našim rukama. Nisam političar, ali ni idiot, i osjećam potrebu da iznesem svoj zdrav stav. Od ulaska u parlament neću hraniti djecu i više je nego jasno da su mi pobude isključivo ljudske” – zaključila je buduća poslanica.

Jelenin ozbiljan zaokret ka političkim vodama započeo je upravo u Kuriru, odnosno u njenim kolumnama, u kojima je svojim političkim stavovima uzdrmala cijeli region.

Ona smatra da je njen uticaj na omladinu u Srbiji ogroman.

Tome u prilog govori i činjenica da samo jedna njena fan stranica na internetu ima više od 300.000 pristalica. Podrška koju ima mogla bi da se pretvori u ozbiljno biračko tijelo. Zato i nije čudo što se svi na političkoj sceni otimaju za nju” – kaže Jelenina prijateljica.

 

Kurir/Informer.ba