Top Vijesti

Jezivo otkriće o slučaju djevojke iz Srbije koja je nestala u SAD-u

Majka troje djece Ana Volš (Walshe), porijeklom iz Srbije, još se uvijek vodi kao nestala u SAD-u, no pojavljuje se sve više jezivih dokaza koji upućuju na to da ju je zapravo brutalno ubio suprug Brajan Volš.

Nakon što se ispostavilo da je poslije Aninog nestanka suprug Brajan kupio proizvoda za čišćenje za 450 dolara, te su pronađeni krv i nož u podrumu kuće u kojoj je Ana živjela sa suprugom i djecom, pojavili su se novi dolazi koji upućuju na to da se radi o ubistvu te koji dodatno inkriminiraju Brajana Volša.

Istražitelji koji traže dokaze o nestanku majke iz Kohaseta u američkoj saveznoj državi Masačusets pronašli su vreće za smeće s tragovima krvi, sjekiru, pilu za metal, tepih i iskorištena sredstva za čišćenje, potvrdili su izvori za WBZ-TV, koji pripada CBS-ovoj televizijskoj mreži.

Predmeti su pronađeni na reciklažnom dvorištu u Pebadiju. Taj se gradić nalazi sjeverno od Bostona i od Kohaseta, smještenog jugoistočno od Bostona, udaljen je oko sat vremena vožnje.

Glasnogovornik okružnog tužilaštva u Norfolku u današnjoj izjavi medijima nije želio potvrditi što su istražioci pronašli.

– Potraga provedena jučer sjeverno od Bostona rezultirala je prikupljanjem brojnih predmeta koji će sada biti podvrgnuti obradi i testiranju kako bi se utvrdilo imaju li dokaznu vrijednost za ovu istragu. Nikakvi detalji o tim predmetima neće biti otkriveni u ovom trenutku – rekao je glasnogovornik David Traub.

Istražioci u zaštitnim odijelima i policajci sa psima pretražili su u ponedjeljak objekat za obradu otpada u ulici Njuburi u Pibadiju, tražeći tragove povezane s nestankom majke troje djece. Ana Volš (39) zadnji put je navodno viđena živa nakon novogodišnje večere u svom domu u Kohasetu sa suprugom i prijateljem.

Paralelno s ovim novim otkrićima obavlja se DNA vještačenje krvavog noža koji je pronađen u podrumu obiteljske kuće koju je Ana dijelila sa suprugom i troje djece.

Suprug, 47-godišnji Brajan Volš, trenutno je u pritvoru uz kauciju od 500.000 dolara pod optužbom da je obmanuo istražitelje u ovom slučaju. Izjasnio se nevinim na suđenju u ponedjeljak pred okružnim sudom u Kvinsiju.