Region Udarno Vijesti

Luis preminuo zbog kašnjenja hitne pomoći

Saobraćajna nesreća u kojoj je prije dva dana nastradao legendarni pjevač Ljubiša Stojanović Luis možda je mogla da prođe bez tragičnog ishoda da je Hitna pomoć stigla ranije!

Muzičari koji su bili sa Luisom pozvali su ljekare, ali je njima navodno trebalo čak sat vremena da stignu na mjesto nesreće, što je po muzičara bilo fatalno, te je izdahnuo neposredno pred dolazak Hitne pomoći.

Kako su mi ispričali ljudi bliski muzičarima, kada su se osvijestili od prvobitnog šoka, Luisovi saputnici su izašli iz automobila, a onda nadljudskom snagom uspjeli da ga izvuku iz olupine. Iako nije bio svijestan, Luis je disao u trenutku kada su ga iznjeli iz smrskanog automobila. Kako kažu, bio je živ još punih sat vremena poslije nesreće. Borio se za život svim silama dok su oni pokušavali da dozovu Hitnu pomoć” – vidno potresen priča za naš list jedan od prijatelja muzičara koji su bili s tragično preminulim pjevačem u automobilu i nastavlja:
Muzičari Dragan Adamović, Dejan Stanković i Nikola Kitanović sat vremena su se borili za Luisov život, a za to vrijeme su, kako se priča, više puta zvali Hitnu pomoć da ih požure i naglase kritičnost situacije. Onako povređeni i šokirani, zvali su i tražili pomoć, ali je ona stigla prekasno. Kada su ljekari došli, mogli su samo da pregledaju Luisa i da konstatuju smrt. Umro je na rukama svojih saradnika, koji su bili izbezumljeni. Bio je to sigurno najduži sat u njihovim životima” – s tugom i besom u glasu objašnjava naš izvor

Iako smo cijeli dan pokušavali da dođemo do Dragana, Dejana i Nikole, muzičara koji su na svu sreću preživjeli udes, do zaključenja ovog broja nismo uspjeli da ih dobijemo, te smo ostali uskraćeni za njihov komentar.

Iza tragično nastradale zvjezde ostalo je šestoro dijece, pregršt hitova i uspomene koje je ostavio brojnoj porodici, prijateljima, saradnicima i publici. Biće zapamćen kako po originalnosti u stvaralaštvu i jedinstvenom glasu, tako i po velikoj dobroti i humanosti.

 

Blic/Informer.ba