Region Udarno Vijesti

Luisova žena izbjegla smrt!

Silvana Stojnić u posljednjem trenutku odustala je od kobnog puta za Beč, na kome je pjevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo!

Sudbinu Ljubiše Stojanovića Luisa, samo pukom srećom izbjegla je njegova nevjenčana supruga Silvana Stojnić, koja je u poslednjem trenutku odustala od puta u Beč, iako je pokojni pjevač insistirao da mu se životna saputnica pridruži na tom putovanju!

”Pred polazak na put, Luis je pitao Silvanu da pođu zajedno na njegov nastup. Planirao je da se u povratku zadrže malo u austrijskoj prestonici i slobodno vrijeme iskoriste da se posvete jedno drugom, pošto je u posljednje vrijeme mnogo radio i rijetko su se viđali. Zamolio ju je da mu se pridruži, ali Silvana se tih dana nije osjećala dobro, pa mu je rekla da joj je naporno da prelazi toliki put. Tada se Luis spakovao i bez nje krenuo put Beča”, kaže izvor blizak porodici nastradalog pjevača, a prenosi Alo.

”Poslije nastupa u Beču, Luis je sa muzičarima krenuo u Beograd i pozvao je Silvanu da joj kaže da je sve u redu i da će do ujutru stići kući. Slijedeće što je čula bile su vijesti o tragediji. Sada joj stalno kroz glavu prolazi taj njegov poziv da mu se pridruži na putovanju’‘, priča izvor.

Sa tugom u glasu, Silvana kaže da je od trenutka kada je čula za smrt svog životnog saputnika počela da razmišlja šta bi se desilo da je prihvatila njegov poziv.

”Već danima razmišljam o tome šta bi bilo da smo zajedno krenuli na njegovo posljednje putovanje. Milion pitanja mi se vrzma po glavi… Možda bih insistirala da vozim, pa se sve ovo ne bi dogodilo, a možda bi nam djeca sada bili siročići. Ne smijem o tome ni da razmišljam, mnogo mi je teško”, rekla je Silvana.

Informer.ba