Magazin Top Vijesti

Mamićev ljubavni život u fokusu javnosti

Nakon vijesti da se Zdravko Mamić odlučio treći put oženiti, u fokus javnost došao je njegov ljubavni život. Prije Jelene Planinić bio je s Nadom, a onda s Marinom.

S Nadom Mamić je dobio sina Marija, te su i dalje u dobrim odnosima. Od njega je starija gotovo devet godina.

“Ja sam sa svime rano krenuo. Po svim parametrima bio sam ispred svoje generacije pa je i ženidba vjerojatno bila posljedica. Svi moji prijatelji bili su stariji od mene, imali su familije, žene, djecu, vikendice, kuće i materijalna bogatstva. Onda sam sanjao kako bi bilo lijepo da to imam pa sam požurio. Upoznao sam prvu ženu, Nadu, bila je 8,5 godina starija od mene”, ispričao je Mamić ranije za 24sata.hr.

Dodao je da je Nadu oženio dvaput, ali da njihov brak nije opstao zato što je ona, kako tvrdi, “bila previše ljubomorna”.

“Nismo mogli skupa. Nada je bila jako ljubomorna, neviđeno. Nažalost, i s pravom. Takva su vremena bila. Bio sam mlad, gradio karijeru, poslovni čovjek, nije me bilo kući. Ona je željela da budem kući, kao i svaka druga žena koja osjeća opasnost. Tu je došlo do loma, to je jedini pravi razlog. Švrljao sam, nažalost, to su bila takva vremena”, kazao je.

Marinu Mamić upoznao je 1994. godine. Imaju dvije kćerke – Ivu i Luciju. S njom je još uvijek zakonski u braku.

“Kad sam vidio svoju Marinu, koja je izuzetno zgodna, atraktivna i visoka, odmah sam se za nju ‘zapalio’. Odmah sam se počeo upucavati, a kad smo izašli iz restorana, pozvao sam je u Esplanadu na piće. Mislio sam da ću je impresionirati jer sam vozio Jaguara. Nisam je impresionirao. Škartirala me i sjela u svoj Uno”, rekao je ranije.

Podsjećamo, jučer je objavljena vijest da on uskoro planira oženiti Jelenu Planinić, koja je nekada radila kao njegova sekretarica.