Crna hronika Region Vijesti

Nastavnik seksualno zlostavljao majku jednog učenika kako bi mu popravio ocjenu

Majku učenika jedne osnovne škole u beogradskoj opštini Čukarica seksualno je zlostavljao nastavnik kako bi njenom sinu popravio ocjenu. Tek kad ga je oralno zadovoljila, nastavnik joj je saopštio da on zapravo i ne predaje njenom sinu, već njegov kolega.

Očajna majka još nije prijavila slučaj policiji, a o svemu nije obavještena ni direktorica škole. Dotična gospođa, koja je u šoku poslije svega što joj se dogodilo, razmišlja da li da MUP obavijesti o ovom slučaju, uplašena otkrivanjem njenog identiteta u javnosti, čime bi osramotila i sebe i sina.

Ona je jednom od roditelja ispričala kako je stupila u kontakt sa nastavnikom:

“Kada se nasamo našla sa nastavnikom, on joj je tražio da ga zadovolji. Prvo je odbijala da to učini, ali ju je on ubjeđivao kako će jedino time pomoći sinu koji ima lošu ocjenu iz predmeta. Pristala je da ga oralno zadovolji, ali kada mu je ispunila želju, on joj je rekao da nema veze sa predmetom i da drugi kolega predaje njenom detetu“, kaže izvor lista.

Direktorica škole je u šoku i kaže da prvi put čuje za tako nešto.

Mi imamo školskog policajca, koji je po cijeli dan u školi. Nije nam ni policija dolazila. Ne vjerujem da bi neko mogao to da sakrije od tetkica i djece“, smatra direktorica.

Nezavisne/Informer.ba