Izdvojeno Muzika Region Showbiz Udarno Vijesti

Neda Ukraden (64) u vezi sa 40 godina mlađim muškarcem!

Pjevačica Neda Ukraden dokaz je da ljubav ne poznaje godine. Naime, prema pisanju srpskih medija, 64-godišnjakinja je navodno već nekoliko mjeseci u vezi sa 40 godina mlađim muškarcem.

‘Otkako se pojavila u halterima na televiziji, Nedi se udvaraju znatno mlađi muškarci. Međutim, malo ko zna da ju je jedan, i to četrdeset godina mlađi, već osvojio. Neda se sa njim viđa kad god ima slobodnog vremena i po njoj se vidi da joj godi ova veza. Stalno je nasmijana i raspoložena.

Godine im ne predstavljaju nikakav problem niti to spominju. Za sada se viđaju u stanu i trude se sakriti vezu za koju znaju gotovo svi njihovi prijatelji’, otkriva izvor blizak pjevačici za srpski Alo!

Sama pjevačica, te navodne nije potvrdila, ali ih nije ni pokušala demantirati već je za Alo! izjavila: ‘Moji vršnjaci okupirani su curama od 20 godina pa meni preostaju samo mlađi muškarci.

Uvijek ističem da je važno da je čovjek mlad duhom, a godina rođenja nije bitna. Godi mi to što se za mene interesiraju puno mlađi muškarci od mene.’