Svijet Vijesti

Održao je riječ: ‘Molim te pusti me da spavam ili ću te ubiti!’

Nakon što je Rachel (54) opet probudila Ronalda (47), izgubio je živce i ugušio je. Legao je dalje spavati, a ujutro na posao. Vratio se kući i spotakao na njezino tijelo.

Amerikanac Ronald Stolberg (47) iz Vernon Hillsa u Illinoisu optužen je za ubistvo supruge Rachel (54). Suprugu je ubio jer ga je stalno budila. Navodno ju je ugušio jer ga je tokom  noći probudila nekoliko puta. Nakon što ju je ubio vratio se u krevet i u miru odspavao, a ujutro je otišao na posao.

Njezino beživotno tijelo bilo je na podu kraj kreveta. Tužitelji su rekli da ju je gurao o pod takvom snagom da se ugušila. Zubima je sebi izgrizla usnicu. Stolberg je na ispitivanju rekao kako je bio ljut na suprugu jer ga je noć prije probudila nekoliko puta. Nakon što ga je ‘gnjavila‘ i noć kasnije, posvađali su se. Ujutro je vidio kako su joj ruke plave, ali je ipak otišao na posao. Stigavši kući, napravio je ručak i ušao u spavaću sobu. Spotaknuo se na njezino tijelo, piše Daily Mail.

Nazvao je majku da dođe, ali joj je rekao o čemu se radi tek kad se pojavila kod njega .

Stolberg je otprije poznat policiji po nasilju, opiranju hapšenju i narušavanje reda i mira. Optužili su ga za ubistvo i odredili jamčevinu od tri milijona dolara.

 

Informer.ba