Region Top Vijesti

Posljednji ispraćaj Massima Savića

– Na Gradskom zadarskom groblju održan je posljednji ispraćaj hrvatskog muzičara Massima Savića, od kojeg su se oprostili članovi porodice, stotine prijatelja i suradnika.

Među prvima je stigla Marina Tomašević, bili su tu i Gibonni, Vjekoslava, Tonči i Ivan Huljić, Giuliano, Neno Belan i Đani Maršan, a svirala je Mozartova skladba “Rekvijem”, prenose hrvatski mediji.

“Svak će ga pamtiti po svome. Kad čovjek ode, kod svakog koji ga voli i koji ga se sjeća ostavlja jednu kredencu uspomene. Neke stvari i ne želiš dijeliti s javnosti, ali ono što se možemo složiti da je bio jedna posebna i dostojanstvena figura. Uvijek ostaje taj glas. I to će ostati specifično”, izjavio je Tonči za 24 sata.

Massimo Savić preminuo je u 61. godini nakon kratke i teške bolesti.

– Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna – objavile su tada Massimove supruga i kći.

 

Fena/Informer.ba