BiH Top Vijesti

Pripadnici Hordi zla u Širokom Brijegu pretukli tri mladića

Sedam pripadnika navijačke skupine Horde zla u Širokom Brijegu, u noći sa subote na nedjelju, narušavalo je javni red i mir, oštetilo putnička vozila i ozlijedilo više osoba.

– Nakon toga udaljili su se u smjeru Mostara, a suradnjom Policijske uprave (PU) Mostar i PU Široki Brijeg došlo se do informacija o registracijskim oznakama njihova putničkog vozila, pa su tako osumnjičeni pronađeni u pubu Red Army u Mostaru i lišeni su slobode – kazao je Feni glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske (MUP HNŽ), Ljudevit Marić.

Dodaje kako je pretresom vozila pronađen suzavac, nož, više teleskopskih palica, kapa, potkapa i drugih predmeta koje koriste u tučnjavi.

– Privedeni su u PU Mostar, a u 4 sata ujutro prebačeni su u PU Široki Brijeg na dalje zakonsko postupanje – naveo je Marić.

Glasnogovornica MUP-a Zapadnohercegovačke ,Martina Medić, potvrdila je Feni kako su ozlijede zadobile tri mlađe muške osobe.

PU Široki Brijeg zaprimio je, od strane dežurnog liječnika Doma zdravlja Široki Brijeg, prijavu da su tri mlađe muške osobe s područja ovog grada pristupile u Dom zdravlja s tjelesnim ozljedama. Postupajući po prijavi policijski službenici PU Široki Brijeg došli su do saznanja da su navedene osobe zadobile povrede od strane više osoba iz Sarajeva – kazala je Medić.

 

Fena/Informer.ba