BiH Crna hronika Region Top Vijesti

Privedena Severina Vučković-optužena za fizički napad

N1

Zagrebačka policija je privela pjevačicu Severinu Vučković, dana 30.08.2022. godine, nakon što su dobili zahtjev od svojih kolega iz Splita.

Povod hapšenja je bila prijava za nasilje od strane njene sestre. Incident se desio u domu njihove majke, gdje je poznata pjevačica napala svoju sestru i fizički nasrnula na nju. Njih dvije su se hrvale i šamarale po cijelom stanu iz kojeg se čula buka u kasnim noćnim satima.

Nakon pjevačicinog odlaska, njena sestra se zaputila u bolnicu, odakle se, nakon ukazane liječnićke pomoći obratila policiji.

Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom, a na temelju koje je Severina s odmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, “skinuta” na zagrebačkom aerodromu.

Severina je bila u sjedištu krim-policije u Heinzelovoj, a s njom je na policiji bila i njezina advokatica Jasminka Biloš,  koja se kratko javila na mobitel i potvrdila je da je sa Severinom u zgradi policije u Heinzelovoj.

 

U drugoj verziji priče se tvrdi da je pjevačicina sestra napala Severinu u njihovom domu, te se nakon odlaska pjevačice, počela bacati po stubištu i sama sebi nanositi tjelesne ozljede. Lupala je na vrata stanarima i zapomagala.

Upućeni u problematiku kažu da je Severinina sestra,  za koju nitko ne zna gdje je provela proteklih 7 godina, prijavila Severinu Centru za socijalnu skrb prije otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom.

Inače, ovaj fizički sukob nije prvi sukob između Severine i njezine sestre Marijane, ali je prvi zbog kojeg je pjevačicu njezina sestra prijavila policiji da joj je nanijela ozljede i zatražila je liječničku pomoć.

Severina nije zadržana u policiji.