Top Vijesti

Reakcija Lepe Brene na negativne komentare vezane za njenu haljinu

Haljina, u kojoj je jedna od najvećih balkanskih pjevačkih zvijezda nastupila u novogodišnjem programu Nove TV, ne prestaje dizati prašinu i još uvijek izaziva lavinu komentara.

Lepa Brena pred kamerama je pjevala u dugoj crnoj večernjoj haljini Splićanina Borisa Kragotića na kojoj je sprijeda i straga zlatnim šljokicama iscrtano golo žensko tijelo, a ovim osebujnim i prije svega hrabrim modnim izborom, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Dok neki hvale Breninu hrabrost da se u neobičnoj kreaciji pojavi u gledanoj hrvatskoj novogodišnjoj emisiji, drugi, da ne kažemo, većina, ipak su se zgražali izborom pjevačice.

Cilj je postignut, rekli bi dežurni dušebrižnici, a kritike na račun haljine stigle su i do same Brene, s kojom je ekipa Slobodne Dalmacije razgovarala na ovu temu.

“Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta… Kakav lažni moral!

Dok u današnje vrijeme partneri ubijaju žene, siluju se djevojčice i ne prihvaćaju prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21 stoljeću te širenju vjerske i nacionalne mržnje…, naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo”, govori pjevačica.